01

Nieuwe generatie aluminium systemen

Sapa Building System komt tijdens Batibouw met twee primeurs waarmee het laat zi...
01

Welkom op onze nieuwe website

We zijn trots op onze nieuwe website en waarderen het dat je een kijkje komt nem...

blokken

SAPA BUILDING SYSTEM


iamgeBlok

Aluminium is een dankbaar materiaal. Het is heel licht, maar ook oersterk en duurzaam! Aluminium geeft u de vrijheid te bouwen zoals u het zelf wil.

Aluminium zit in de lift, zowel voor nieuwbouw als renovatie, zowel voor de moderne als de klassieke woning. Niet alleen omwille van de mogelijkheden op esthetisch vlak, de grote diversiteit aan kleuren en afwerkingen of de onderhoudsvriendelijkheid, maar ook omwille van de zeer goede technische prestaties. Op thermisch vlak beantwoordt het aluminium schrijnwerk van Sapa volledig aan de EPB regelgeving en verbetert het dus de totale isolatie van uw woning. De U waarde van de profielen bieden u vandaag de beste prijs-kwaliteitverhouding die u op de markt vindt. Inzake stabiliteit kunnen hoge inkompartijen of grote schuiframen perfect gerealiseerd worden. En ook wat geluidsisolatie betreft, scoort aluminium schrijnwerk goed.

Aluminium is tevens de ideale oplossing voor comfort en veiligheid. Buisvormige glaslatten en aangepaste veiligheidsbeslagen bieden u een betere bescherming. En inzake milieu verklappen we u dat aluminium oneindig recycleerbaar is zonder kwaliteitsverlies.

Aluminium is écht ons ding! De groep Sapa is niet voor niets de nummer 1 in de wereld inzake extrusie van aluminium, ook Sapa Building System ontwikkelt al jarenlang toonaangevende profielen voor aluminium schrijnwerk. Voeg daarbij de vakkennis van uw Sapa aluminium constructeur en u geniet een leven lang van uw ramen en deuren!