Juni 01

Nieuwe generatie aluminium systemen

Sapa Building System komt tijdens Batibouw met twee primeurs waarmee het laat zi...
Juni 01

Welkom op onze nieuwe website

We zijn trots op onze nieuwe website en waarderen het dat je een kijkje komt nem...

Onze Diensten

Venster- en spiegelglas

Verschillende figuurglazen, gekleurde glassoorten, gelaagd glas, spiegels heeft de firma Libert steeds op voorraad of kan binnen korte termijn afgehaald, geleverd en/of geplaatst worden.

De firma Libert Romain BVBA is ook gespecialiseerd in glazen deuren. Hierbij denken we aan gewone glazen binnendeuren of douchedeuren, maar ook aan volledige glazen deurgehelen, zowel voor de particuliere markt als voor inrichtingen van winkels en burelen.

Gehard glas wordt veelvuldig gebruikt voor glazen douchewanden, vandaag de dag speciaal behandeld tegen kalkresten!

Voor allerhande toebehoren (scharnieren, vloerveren, stabilisatorstangen, handgrepen, …: alles in de door de klant gekozen kleur!) bent u bij de firma Libert Romain BVBA aan het juiste adres.

Allerlei glasbewerkingen vormen voor de firma Libert Romain BVBA geen probleem. Specifiek denken we daarbij niet alleen aan het slijpen, boren en facetslijpen maar ook aan het verzuren of zandstralen van het glas. Het verzuren of zandstralen kan zowel volledig als volgens een door u gekozen ontwerp.

Enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing of bestaande (oude) dubbele beglazing vervangen door superisolerende beglazing is voor de firma Libert Romain BVBA een dagdagelijkse activiteit. Aangezien hiervoor nog steeds interessante fiscale voordelen kunnen bekomen worden, zorgen wij ervoor dat u de nodige documenten bij de factuur ontvangt.

Aarzel niet om ons te contacteren voor deskundige uitleg op uw specifieke vragen over venster- en spiegelglas!

Een vraag over deze dienst

Verwante foto's uit de galerij :

Nieuwe generatie aluminium systemen

Sapa Building System komt tijdens Batibouw met twee primeurs waarmee het laat zien klaar te zijn voor de bouwkundige eisen van de toekomst. ...
Lees meer

Waarom kiezen voor Libert romain?

Verzorgd maatwerk van al uw aluminium ramen en deuren Zowel binnen als buiten, nieuwbouw als renovatie Exclusieve verdeler van Sapa Building System aluminium profielen Puur vakmanschap Eigen atelier van 3900 m2 Eigen plaatsingsdienst Topkwaliteit aan een eerlijke prijs Honderden tev...
Lees meer

SAPA BUILDING SYSTEM

Aluminium is een dankbaar materiaal. Het is heel licht, maar ook oersterk en duurzaam! Aluminium geeft u de vrijheid te bouwen zoals u het zelf wil. Aluminium zit in de lift, zowel voor nieuwbouw als renovatie, zowel voor de moderne als de klassieke woning. Niet alleen omwille van de mogelijkhede...
Lees meer